JATKUVAA PUUTTUVIEN EUROJEN ETSIMISTÄ?

 

Credento-laina on vakuudeton 1000 - 6 000 euron laina jopa viiden vuoden maksuajalla. Lainamme antaa sinulle mahdollisuuden käyttää rahasi mihin haluat. Voit lyhentää lainaasi nopeammin tai maksaa sen kokonaan sovittua aikaisemmin ilman lisäkuluja. Credento antaa sinulle lisäksi mahdollisuuden pitää vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta, jos tarvitset vähän enemmän rahaa käyttöösi. Toivomme että Credenton avulla viimeisetkin palapelin palaset loksahtaisivat paikoilleen.

HAE HETI - Vaivaton hakemus, lainapäätös heti

 

Täytä hakemus ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi netissä.

Mikäli hakemuksesi hyväksyttiin voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan, kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkistukset.

LAINASUMMA

1 200 €
6 000 €

LAINA-AIKA

98  /kk
Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta Lainaturvallamme! Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa.
Takaisinmaksuaika 2-7 vuotta. Lainan nimelliskorko tällä hetkellä 16,21%. Lainasummasta ja –ajasta riippuen KSL:n mukainen todellinen vuosikorko lainoille 21-49%.

LISÄTIETOJA CREDENTOSTA

  • Vuosikorko on tällä hetkellä: 16,32%
  • Nostopalkkio: 159 € Tilinhoitomaksu: 6,99 €
  • Muistutusmaksu: 5 € (myöhästyneestä maksusta)

 

Credento-laina on ns. annuiteettilaina, jolloin maksat saman suuruisen erän joka kuukausi takaisinmaksuaikana.

Todellinen vuosikorko on 25,43 %, kun lainasumma on 3000 euroa, laina-aika 5 vuotta, nimelliskorko 16,32 %, nostopalkkio 159 euroa ja tilinhoitomaksu 6,99 euroa/kk ja lainasi kokonaiskulut ovat 2061 €.

Korko on vaihtuva. Koronmuutosten tapauksissa takaisinmaksuaika muuttuu mutta kuukausieräsi pysyy samana.

Tarvitsetko rahaa johonkin muuhun? Kun olen hoitanut lainasi lyhennykset hyvin neljän kuukauden ajan, voit pitää yhden maksuvapaan kuukauden. Yhteensä maksuvapaita kuukausia voi pitää enintään 2 vuodessa. Näet laskustasi heti, kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen.

Käytetyn maksuvapaan kuukauden korko ja kulut lisätään velkaan ja se pidentää lainan takaisinmaksuaikaa.

Credento-laina luotonantaja on TF Bank AB, Suomen sivuliike org.nr 2594352-3.

Täydelliset lainaehdot löydät tästä 

Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45 % avoinna olevasta lainasaldostasi mutta kuitenkin vähintään 3 euroa. Esimerkiksi jos lainasaldosi on 2 000 euroa niin vakuutusmaksu on ainoastaan 9 euroa kuukaudessa. Vakuutusmaksu laskutetaan kuukausittain yhdessä lainasi kanssa.  

Saat itsellesi Lainaturvan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0206 90681.

Lisätietoja Lainaturvasta

Pienellä rahalla isot mahdollisuudet.


LAINAA JOPA 6000 €