LAINAHAKEMUS

 • Olet yli 22 vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä
 • Täytä hakemus
 • Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi netissä
 • Mikäli hakemuksesi hyväksyttiin, allekirjoitat lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi
 • Rahat maksetaan, kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkistukset
 • Rahasiirto Osuuspankin, Nordean ja Danske Bankin tileille tapahtuu samana päivänä, muiden pankkien tileille 1-3 pankkipäivässä

Credento-lainan yleiset lainaehdot

Takaisinmaksuaika 2-7 vuotta. Lainan nimelliskorko tällä hetkellä 16,21%. Lainasummasta ja –ajasta riippuen KSL:n mukainen todellinen vuosikorko lainoille 21-49%.

 

YLEISET LAINAEHDOT (PDF)

 

"Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot"-lomakkeesta voit lukea yksityiskohtaiset tiedot Credento -lainasta

SECCI (PDF)

Lainasumma

1 200 €
6 000 €

Laina-aika

= 0  /kk

Henkilötiedot
Henkilötunnus (esim. 011269-123A) Henkilötietosi (nimi ja osoite) haetaan henkilötunnuksen perusteella. Tarkistathan että tunnus on syötetty oikein.
Osoitetiedot
Sisältäen asunnon vuokran, tai asuntolainan kuukausikulut ja yhtiövastikkeen
Yhteystiedot
Puhelinnumero on pakollinen tieto. Täytä lanka- tai matkapuhelinnumero. (Emme hyväksy Prepaid-liittymää tai salaista numeroa)
Työ
Milloin nykyinen työsuhde on alkanut
Henkilökohtaiset vuositulot (Bruttopalkka)
Lainat ja velat
Muut velat (ei asuntolaina)
Muut velat (ei asuntolaina)

PEP tarkoittaa ihmisiä, jotka toimivat vaikutusvaltaisessa asemassa julkisella toimialalla tai valtiossa (esimerkiksi valtionpäämiehet, hallitusten ministerit ja varajäsenet, varaministerit, korkeimman oikeuden, perustuslakituomioistuimen tai muun vastaavan oikeuselimen jäsenet, tilintarkastustuomioistuimen tai keskuspankkien johtokuntien jäsenet, suurlähettiläät, asiainhoitajat, puolustusvoimien korkea-arvoiset upseerit sekä valtionyritysten hallinto-, johto- ja valvontaelimen jäsenet) tai työskentelevät/ovat työskennelleet kansainvälisen organisaation johdossa (esim. YK, NATO, WTO).

Pankkitiedot

Lainan maksu suoritetaan yksinomaan tilinumeron perusteella. Varmistathan että ilmoittamasi tilitiedot ovat oikein.

Muu

 


Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta!

Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Valitettavan monilta puuttuu suoja näiden tilanteiden varalta. Tarjoamme lisäsuojaa asiakkaillemme Lainaturvalla. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa. Esimerkki: Jos lainasaldosi on 2 000 euroa on Lainaturvan maksu ainoastaan 9 euroa kuukaudessa. Vakuutusmaksu veloitetaan joka kuukausi Credento-lainasi kuukausierän yhteydessä.
 

Liitä Lainaturva uuteen lainaasi allekirjoittamalla vakuutussopimus oheisesta painikkeesta.
 

Nopeuta lainapäätöksen tekemistä – hae omat maksutietosi!

Voit auttaa ja nopeuttaa lainapäätöstäsi hakemalla tietosi Lindorff Oy:n perintärekisteristä ja lähettämällä tietosi sähköisesti TF Bankille. Reaaliaikainen Maksutietoni –raportti sisältää yhteenvedon velkavastuista ja niiden hoitamisesta. Näet tiedot ensin itse, ja päätät sen jälkeen, haluatko luovuttaa ne TF Bankille. Tietojasi käsittelee ainoastaan TF Bankin sivuliike. TF Bank ei saa tietoa siitä, oletko käynyt katsomassa tietojasi. Tietojen hakeminen ja Maksutietoni –raportin lähettäminen on sinulle täysin vapaaehtoista ja ilmaista. 

1. Hae raportti veloituksetta
2. Lähetä tiedot halutessasi TF Bankille.
3. Saat lainapäätöksen nopeasti ja turvallisesti
4. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen siirrämme rahat tilillesi

Lainaturva

Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta Lainaturvallamme! Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa.

Lainaturva vakuutusehdot (PDF - Avautuu uuteen ikkunaan)

Vakuutan olevani alle 74-vuotias, ja minulla on henkikirjoitus- ja asuinpaikka Suomessa, olen täysin terve enkä ole tietoinen vakavasta sairaudesta tai vammasta. Lisäksi 18-64 vuotiaana vakuutan olevani täysin työkykyinen enkä saa sairauspäivärahaa, aikarajoitettua sairauskorvausta, sairauskorvausta, aktivointikorvausta tai vastaavaa ja olen toistaiseksi jatkuvassa työsuhteessa viikoittaisen työajan ollessa vähintään 22 tuntia ja työsuhde on kestänyt vähintään 6 peräkkäistä kuukautta välittömästi ennen vakuutuksen ottamista tai olen yksityisyrittäjä joka kuuluu hyväksyttyyn työttömyyskassaan. En myöskään ole tietoinen odotettavissa olevasta lomautuksesta, työttömyydestä tai sairauslomasta.

YLEISET LAINAEHDOT

Vakuutan, että hakemuksessa ilmoittamani tiedot pitävät paikkansa. Annan suostumukseni siihen, että luotonantaja voi tarvittaessa tarkistaa luottotietoni. Olen tutustunut 02.01.2018 päivättyihin yleisiin lainaehtoihin ja hyväksyn, että henkilötietojani käsitellään yleisissä lainaehdoissa ilmoitetulla tavalla.  

KORJATKAA SEURAAVAT TIEDOT

  OLE HYVÄ JA ODOTA

  Hakemustasi käsitellään…

  Sähköinen allekirjoitus on kesken toisessa selainikkunassa. Ole hyvä ja suorita allekirjoitus loppuun ennen kuin suljet ikkunan.