LAINAHAKEMUS

Credenton nimi on muuttunut TF Bank Lainaksi. Lainan hakeminen tältä sivulta on mahdollista vielä Maaliskuun ajan.

 • Olet yli 22-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä
 • Täytä hakemus
 • Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi netissä
 • Mikäli hakemuksesi hyväksyttiin, allekirjoita lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi
 • Rahat maksetaan, kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkistukset
 • Rahasiirto tilillesi tapahtuu samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä

Takaisinmaksuaika 2-8 vuotta. Lainan nimelliskorko on asiakaskohtainen välillä 7,99% - 17,99%. Nostopalkkio on 0 €, tilinhoitomaksu 6,99 € / kk. Lainakorosta, -summasta ja -ajasta riippuen KSL:n mukainen todellinen vuosikorko lainoille on 9,00 % - 26,44 %.

Tarkasta lopullisen kuukausieräsi suuruus lainasopimuksestasi.

 

YLEISET LAINAEHDOT (PDF)

 

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomakkeesta voit lukea yksityiskohtaiset tiedot Credento-lainasta

SECCI (PDF)

Lainasumma

1 500 €
10 000 €

Laina-aika

= 0  /kk

Henkilötiedot
Age
Henkilötunnus (esim. 011269-123A) Henkilötietosi (nimi ja osoite) haetaan henkilötunnuksen perusteella. Tarkistathan että tunnus on syötetty oikein.
Osoitetiedot
Sisältäen asunnon vuokran, tai asuntolainan kuukausikulut ja yhtiövastikkeen
Yhteystiedot
Puhelinnumero on pakollinen tieto. Täytä lanka- tai matkapuhelinnumero. (Emme hyväksy Prepaid-liittymää tai salaista numeroa)
Työ
Milloin nykyinen työsuhde on alkanut
Henkilökohtaiset vuositulot (Bruttopalkka)
Lainat ja velat
Muut velat (ei asuntolaina)
Muut velat (ei asuntolaina)

PEP tarkoittaa ihmisiä, jotka toimivat vaikutusvaltaisessa asemassa julkisella toimialalla tai valtiossa (esimerkiksi valtionpäämiehet, hallitusten ministerit ja varajäsenet, varaministerit, korkeimman oikeuden, perustuslakituomioistuimen tai muun vastaavan oikeuselimen jäsenet, tilintarkastustuomioistuimen tai keskuspankkien johtokuntien jäsenet, suurlähettiläät, asiainhoitajat, puolustusvoimien korkea-arvoiset upseerit sekä valtionyritysten hallinto-, johto- ja valvontaelimen jäsenet) tai työskentelevät/ovat työskennelleet kansainvälisen organisaation johdossa (esim. YK, NATO, WTO).

Pankkitiedot

Lainan maksu suoritetaan yksinomaan tilinumeron perusteella. Varmistathan että ilmoittamasi tilitiedot ovat oikein.

Muu

 


Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta!

Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Valitettavan monilta puuttuu suoja näiden tilanteiden varalta. Tarjoamme lisäsuojaa asiakkaillemme Lainaturvalla. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa. Esimerkki: Jos lainasaldosi on 2 000 euroa on Lainaturvan maksu ainoastaan 9 euroa kuukaudessa. Vakuutusmaksu veloitetaan joka kuukausi Credento-lainasi kuukausierän yhteydessä.
 

Liitä Lainaturva uuteen lainaasi allekirjoittamalla vakuutussopimus oheisesta painikkeesta.
 

Nopeuta lainapäätöksen tekemistä – hae omat maksutietosi!

Voit auttaa ja nopeuttaa lainapäätöstäsi hakemalla tietosi Lindorff Oy:n perintärekisteristä ja lähettämällä tietosi sähköisesti TF Bankille. Reaaliaikainen Maksutietoni –raportti sisältää yhteenvedon velkavastuista ja niiden hoitamisesta. Näet tiedot ensin itse, ja päätät sen jälkeen, haluatko luovuttaa ne TF Bankille. Tietojasi käsittelee ainoastaan TF Bankin sivuliike. TF Bank ei saa tietoa siitä, oletko käynyt katsomassa tietojasi. Tietojen hakeminen ja Maksutietoni –raportin lähettäminen on sinulle täysin vapaaehtoista ja ilmaista. 

1. Hae raportti veloituksetta
2. Lähetä tiedot halutessasi TF Bankille.
3. Saat lainapäätöksen nopeasti ja turvallisesti
4. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen siirrämme rahat tilillesi

Lainaturva

Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta Lainaturvallamme! Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa.

Lainaturva vakuutusehdot (PDF - Avautuu uuteen ikkunaan)

Vakuutan olevani alle 74-vuotias, ja minulla on henkikirjoitus- ja asuinpaikka Suomessa, olen täysin terve enkä ole tietoinen vakavasta sairaudesta tai vammasta. Lisäksi 18-64 vuotiaana vakuutan olevani täysin työkykyinen enkä saa sairauspäivärahaa, aikarajoitettua sairauskorvausta, sairauskorvausta, aktivointikorvausta tai vastaavaa ja olen toistaiseksi jatkuvassa työsuhteessa viikoittaisen työajan ollessa vähintään 22 tuntia ja työsuhde on kestänyt vähintään 6 peräkkäistä kuukautta välittömästi ennen vakuutuksen ottamista tai olen yksityisyrittäjä joka kuuluu hyväksyttyyn työttömyyskassaan. En myöskään ole tietoinen odotettavissa olevasta lomautuksesta, työttömyydestä tai sairauslomasta.

MUUT EHDOT

Annan toimeksiannon luotonantajalle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja aikaisemmista luotoistani luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja luotoistani. Näitä tietoja luotonantaja kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä.

KORJAA SEURAAVAT TIEDOT

  OLE HYVÄ JA ODOTA

  Hakemustasi käsitellään…

  Sähköinen allekirjoitus on kesken toisessa selainikkunassa. Ole hyvä ja suorita allekirjoitus loppuun ennen kuin suljet ikkunan.